< Tilbage

Nørrebrohus Nyhedsbrev, januar 202020-01-2020 - 19:38

Kære beboere i Nørrebrohus

Så blev det januar og tid til endnu et nyhedsbrev, denne gang et af de kortere af slagsen. 

 

Altanprojektet

Altanprojektet er i fuld gang, og der er nu kommet en rådgivende ingeniør på, som bistår projektet. Hun hedder Anja Hansen og kommer fra Konpro, og vi glæder os meget til samarbejdet og sparringen med hende omkring dette kæmpe projekt.

 

Cykelrazzia

Cykelrazziaen går snart i gang, og cyklerne forventes afhentet i d. 5. februar. 

Hold derfor ekstra godt øje med de cykler, I gerne vil beholde, og glem endelig resten indtil det er for sent at få fat i dem.

 

Tørrelofter

Vi har i bestyrelsen og med kæmpe hjælp fra beboere i foreningen tømt tørrelofter, og vi er virkelig glade for endelig at være færdige. Slutresultatet fejrede vi med øl og virkelig trætte ben.

Tømningen af tørrelofterne har i tidligere nyhedsbreve gået under betegnelsen ”skraldefitness”, men det var altså bare noget vi skrev for at motivere mange til at deltage i arbejdet. Sandheden er nemlig, at vi ikke synes det er fedt at tømme tørrelofter for jeres skrald. Vi synes faktisk at det er et frygeligt og virkelig hårdt arbejde. Og sandheden er, at vi hellere, langt hellere, vil bruge vores lørdage på familie, venner, bøger, naturen, os selv… 
Så kære, kære, KÆRE beboere i Nørrebrohus: vil I ikke nok lade være med at smide jeres gamle gardiner, hylder og fyldte flyttekasser på lofterne? Please?

 

Generalforsamling

Det er snart tid til generalforsamlingen. Denne vil finde sted d. 21/4, og vi vil snarest melde tid og sted ud. I forbindelse med generalforsamlingen vil vi fra bestyrelsens side gerne opfordre jer til at stille op, og især, hvis du er kvinde. Der er nemlig ikke for mange kvinder i bestyrelsen, så kvinder er savnet. Men alle er selvfølgelig velkomne.

Og så vil vi selvfølgelig også minde jer om at indsende forslag til bestyrelsen senest 1/3. Det er en stor hjælp for alle parter, hvis forslagene er så konkrete som muligt, så find gerne eksempler på løsninger, priser, leverandører og andet, der kan være relevant i forbindelse med forslaget og send dette med.

 

Det var alt for denne gang.

De bedste hilsner, 

bestyrelsen

 

 

 

 

Kommenter artikel


Kommentarer

< Tilbage